Laajentaakseen välinevalikoimaansa, Egiazki-talo on päättänyt kehittää giniä, jossa on Baskimaan makuja käyttäen luumua. Tämä resepti yhdistää luumun makeuden ja katajanmarjan tonic-ominaisuudet. Tämä hedelmäinen liitto tuottaa erittäin harmonista giniä: herkkää, vähän katkeraa, sekä tonic- että raikasta.
Maistettaessa tuoksu on kukkainen ja hienostunut, ja maku on luumun hallitsema. Gin Arana viehättää hienostuneella katkeruudellaan sekä sitrushedelmien, absintin ja inkiväärin aromeilla.
ALKUPERÄ - TERROIR
Makea Valkoviini Bordeaux'sta
Roumaguet on tulos tiukasta valinnasta, jonka ovat tehneet viinintekijämme, kunnioittaen Bordeaux'n jaloja terroireja. Bordeaux'n alkuperämerkintä kattaa yli 40 000 hehtaarin alueen, joka kattaa koko Bordeaux'n viinitarhan. Terroirien rikkaus ja läheisyys Atlantin valtamereen luovat ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisten viinien tuottamiseen.
VIININ VALMISTUS
Korjattu täydellisessä kypsyydessä
Perinteinen vinifikaatio ruostumattomassa teräksessä
Kypsytetty tankeissa
RYPSILAJIT
100% Sémillon
MAISTELUMUISTISET
Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux paljastaa kauniin kirkkaan keltaisen värin ja hedelmäisen aromin, jossa on sitrushedelmien ja keltaisten hedelmien vivahteita. Suussa se tarjoaa herkullisia makuja eksoottisista hedelmistä ja hienoa tasapainoa makeuden ja hapokkuuden välillä. Hedelmällinen jälkimaku viipyy miellyttävällä raikkaudella.
Flaguerie-omenaviinietikka on orgaanisen omenasiiderin etikkamuunnoksen tulos. Tämä luonnollinen etikka kypsyy useita kuukausia tammitynnyreissä ennen pullotusta ilman suodatusta. Pullon pohjalle saattaa muodostua etikkamamma.
Flaguerie-omenaviinietikkaa on rikastettu salottisipulilla.
Bruttopaino: 490 g / 1,08 lb
12 kappaleen kartongin paino: 6 kg / 13,23 lb
Happamuustaso: 5°
Jäännösalkoholi: <0,5°
Vastustamattomat viljat ovat aito maku paikallisista viljoista. Olemme panimoineet, käyneet ja tislaaneet maanviljelijöiden työn hedelmiä, jotka ovat kyntäneet ja kylväneet valittuja lajikkeita Bretagnessa. Vastustamattomat viljat ovat maan ja tämän työn yhteistyötä.
{"Nez puissant et complexe, alliant arômes de fruits rouges très mûrs, notes de réglisse et une touche de torréfaction. L'attaque est concentrée en bouche puis ample avec un dominante de fruits très mûrs. Le mourvèdre apporte une structure caractéristique avec des tanins présents et veloutés. La finale est longue, marquée par des parfums de garrigue.":"Voimakas ja monimutkainen tuoksu, jossa yhdistyvät erittäin kypsien punamarjojen aromit, lakritsin vivahteet ja paahteinen sävy. Makuaistimus on keskittynyt ja sitten laaja, hallitsevana erittäin kypsät hedelmät. Mourvèdre tuo mukanaan tyypillisen rakenteen, jossa on läsnä olevia ja samettisia tanniineja. Jälkimaku on pitkä, ja siinä on garrigue-alueen tuoksuja.","Syrah 30 %":"Syrah 30 %","VINIFICATION":"VIINIEN VALMISTUS","Mourvèdre 10 %":"Mourvèdre 10 %","Grenache 60 %":"Grenache 60 %","CÉPAGES":"RYTMIKÄS","Les vendanges par étapes : Syrah est récolté et vinifié en 1er, suivi du Grenache et du Mourvèdre. La vinification suit les principes traditionnels de la vallée du Rhône : la fermentation et la macération durent de 4 à 5 semaines avec contrôle des températures, le processus est finalisé par une macération à chaud. Les vins des différents cépages sont assemblés après 6 mois. L'élevage a lieu, une partie dans des foudres de chêne pour affiner les tanins et ajouter de la complexité, l'autre partie dans des cuves en béton pour préserver la fraîcheur du fruit.":"Sadonkorjuu tapahtuu vaiheittain: Syrah korjataan ja valmistetaan ensin, sitten Grenache ja Mourvèdre. Viinintuotanto noudattaa Rhône-laakson perinteisiä periaatteita: käyminen ja uuttaminen kestävät 4–5 viikkoa lämpötilan hallinnalla, prosessi päättyy kuumalla uuttamisella. Eri rypälelajikkeiden viinit sekoitetaan 6 kuukauden jälkeen. Kypsytys tapahtuu osittain tammitynnyreissä tanniinien hienosäätämiseksi ja monimutkaisuuden lisäämiseksi, osittain betonisäiliöissä hedelmän raikkauden säilyttämiseksi.","DÉGUSTATION":"MAISTAMINEN"}
Henkituote: Tämä upea Irish Single Malt Whiskey esittelee kauniin aromikokonaisuuden, jossa on ripaus turvetta, ja tarjoaa herkullista maltaista luonteen, joka on tyypillinen Waterfordin talon allekirjoitukselle. Mausteisia nuotteja (pippuri, neilikka), appelsiinin kuorta ja suklaata on myös läsnä. Kypsytyksessä käytetään neljää erilaista tynnyriä: entisiä bourbon-tynnyreitä, makeaa luonnollista viiniä sekä ranskalaista ja amerikkalaista tammea, jotka täydentävät toisiaan hienosti. Materiaali on herkullista, mutta suussa miellyttävän kevyttä, ja huolimatta 47°:sta, alkoholi on erityisen pehmeää. Hämmästyttävän tarkkaa!
Vastaten Irlannin Waterfordin tislaamon vallankumouksellisia periaatteita, tämä Cuvée Argot määritellään myös paikallisella ohralla, joka tulee 14 irlantilaiselta tilalta, sekä tuotannolla, jonka läpinäkyvyys on ehdoton. Kaikki tiedot whiskeysi valmistuksesta ovat todellakin saatavilla.
Tyyppi: Irlantilainen Single Malt Whisky
Tilavuus: 70cl
Alkoholiaste: 47%
Tämä viina, jolla on säädelty alkuperämerkintä (AOM), saadaan destilloimalla viinirypäleiden kuoria, jotka on saatu vain Champagne-viinitarhasta; Sen alkoholipitoisuus on 40°.
Tämä kaunis tila, Saint Emilionin kylän länsipuolella ja välittömässä läheisyydessä 1. kasvun Château Figeacille, on ollut Hebert-Maisonin perheen omistuksessa vuodesta 1933.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Vignoble : Täysin Burgundin eteläosassa, Beaujolais'n rajalla, nimialue ylittää kylän alueen. Saint-Vérandin kylässä on "d", mutta nimessä ei ole, koska se kerätään kuudelta kylältä. Se on peräisin vuodesta 1971, ja se on toiseksi viimeinen nimitys, joka on myönnetty Mâconnais'n alueella.
Viticulture :
Maa : Jurakauden kalkkikivi, joka jatkaa Côte-d'Orin kalkkikivikerroksia, ihanteellinen Chardonnay'lle.
Istutustiheys : 8 500 taimea/hehtaari.
Leikkaus : Guyot.
Sadonkorjuu : Käsin.
Sato : 55–65 hl/ha, mikä mahdollistaa rypäleiden paljastaa terroirin vivahteet.
Viininvalmistus : Erittäin hidas puristus, jotta hedelmä säilyy. Viimeisen puristuksen mehuja ei säilytetä.
Kypsytys : Säiliössä 6–8 kuukautta. Koko prosessin ajan päätökset tehdään pääasiassa maistelujen perusteella. Nämä tiedot täydentävät luonnollisesti tekniset analyysit. Kuten koko tilan viinien kohdalla.
Mikä herkullinen saavutus tämä Château Bouscassén Madiran Vieilles Vignes on! 80-vuotiaista viineistä valmistettu 100% Tannat vaikuttaa yhtä lailla voimakkuudellaan kuin hienostuneisuudellaan. Uskomaton aromikonsentraatio on läsnä, ja sitä korostaa 16 kuukauden kypsytys uusissa tammitynnyreissä. Mustien hedelmien (mustaherukka, kirsikka, mustikka, luumu) sävyt sekoittuvat hienostuneeseen mausteiseen jälkimakuun (pippuri, garrigue, lakritsi) sekä sulautuneeseen tammiseen makuun, joka tuo esiin vaniljan, setrin ja suklaan vivahteita. Elegantti ja hienostunut viini, jolla on suuri kypsytyspotentiaali. Upeita makuyhdistelmiä odotettavissa ankasta, punaisista lihasta ja riistasta.
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Punaviini
Rypäle: 100% Tannat
AOC: Madiran
Kypsytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2036 asti
Tarjoilulämpötila: 16-18°C
Violetin kukista ja aromikoostumuksesta valmistetun uutteensa ansiosta voit nauttia tätä violettilikööriä joko Kir-juomana valkoviinin tai kuohuviinin kanssa, tai nuoremmille vaihtoehtona limonadin tai soodan kanssa. Lisäys cocktaileihin tuo väriä ja aromia.
PAINO: 1.3 kg
PULLO: 70cl pullo
SKU: 023